Uthyrningsrum

Föreningen har ett rum för uthyrning på Kronoskogsvägen 71, lämpligt för övernattande gäster.

Rummet är utrustat med en bäddsoffa för 2 personer, och en uppblåsbar madrass. Täcken och kuddar finns, men hyresgästen måste själv ta med egna lakan och örngott. Det är inte tillåtet att sova i sängarna utan lakan eller med sovsäck.

Köket är utrustat med kylskåp, spis, porslin, kastruller och bestick.

I rummet finns ett mindre badrum med toalett och dusch. Toalettpapper och tvål skall finnas på plats, men ta gärna med eget för säkerhets skull.

Uthyrningsrummet disponeras från klockan 12:00 dagen för uthyrning till 12:00 den dag rummet skall lämnas. Rummet får bokas som längst 7 dagar, och max 2 månader i förväg. Kostaden är 100 kr per natt.

Hyresgästen ansvarar för städningen av rummet vid hyrestidens slut. Hyresgästen ska se till att rummet är i ordning, att allt är helt och rent, och att allt är diskat och torkat. Golven skall dammsugas och fukttorkas, och toaletten och duschen skall skuras. Eventuella sopor och skräp skall tas med och slängas.

Vid ankomst, kontrollera att rummet är städat och att inte något är trasigt. Vid eventuella brister kontaktas Bengt Magnusson på telefonnummer 09031875 eller 0702869625.

Husdjur är inte tillåtna i övernattningsrummet, ej ens för en kort stund. Detta för att gäster med allergier ska kunna vistas i rummet. Om husdjur trots allt tas in i rummet måste detta saneras, och kostnaden debiteras personen som hyr rummet.

Rökförbud råder i rummet. Om rökning trots detta sker måste rummet saneras, och kostnaden debiteras personen som hyr rummet.

Har du frågor eller vill boka övernattningsrummet, kontakta Bengt Magnusson på telefonnummer 09031875 eller 0702869625.